Få en have

OBS: Ventelisten er pt. lukket, da vi har rundet de 100 på ventelisten. Vi åbner igen i foråret 2021. 

Hvis du er interesseret i at få en kolonihave i Haveforeningen Oldhøjen, skal du skrives på vores venteliste. Vi kan ikke sige noget om, hvor lang tid der går, før du får tilbudt en have, da det er meget forskelligt, hvor mange haver der ønskes solgt fra år til år. Hvis du takker nej, når du får tilbudt en have, beholder du din placering på ventelisten. Altså ikke noget med, at man skal tage hvad som helst eller kommer i karantæne… Du kan tilmelde dig når som helst, såfremt der ikke er mere end 100 på ventelisten.

Vi har haver i alle prislejer afhængig af husets beskaffenhed. Således kan et kolonihavehus koste alt fra 30-40.000 for et mindre skur til 2-300.000 for hus på 40-50 m2 + overdækket terrasse med indlagt el og samletank til spildevand. Da man køber kolonihavehuset, men lejer haven, er der en årlig haveleje, der inkluderer vand, renovation samt containere til grønt affald. Prisen er 4000 kr. årligt pr. have + afdrag på kloakeringslån (cirka 4000 kr.)

Det koster 100 kr. at blive opskrevet på ventelisten, og du skal selv sørge for at holde dig aktiv ved at indbetale på ny.

———————————

Fornyelse af plads på ventelisten:
Fremover vil proceduren være sådan at den årlige indbetaling på 100 kr. skal ske i perioden 1. februar – 31. marts. Vi sender en påmindelse når tiden nærmer sig. Har vi ikke modtaget din betaling senest d. 1. april vil din plads på listen ikke blive fornyet.

Den første gang denne procedure træder i kraft er 2018.

———————————

Ventelisten er pt. lukket, da vi har rundet de 100 på ventelisten. Indbetalinger foretaget når ventelisten er lukket tilbagebetales ikke.

Hvis du vil skrives op til en have bedes du sende en mail til venteliste@oldhojen.dk med kontaktoplysninger (Fulde navn, adresse, telefonnummer samt mailadresse) samt overføre 100,- til 5382 0316116. Opgiv venligst dit navn på indbetalingen. (OBS: VI ER PT. LUKKET FOR NYE TILMELDINGER!)

Når du har modtaget en bekræftelse fra os er du skrevet op på ventelisten og vil modtage en mail næste gang vi får en have til salg.