Nyhedsbrev, Juni 2023

Så er det her – juni måneds nyhedsbrev! Med gode tilbud og påmindelser, krydret med lidt tørre, men vigtige, kolonihave-regler 😊
Først det gode tilbud…Foreningen råder over lidt indbo, som kan bruges af alle. Det drejer sig om en lasermåler, en lille havepavillon og en havetromle. Derudover har vi fået mulighed for at søge Nordea Fondens Dele-fond. Der er stillet forslag om at søge om et festtelt og en stor grill, som kan bruges til fælles-arrangementer. 

Men hvis vi skal beholde de fælles ting vi har, og eventuelt supplere med flere, skal vi finde nogle der vil give det husly. 

Så skriv til os på oldhoejen@gmail.com hvis du vil tilbyde at opbevare en eller flere af tingene. 

Så en påmindelse (som også er et virkelig godt tilbud)…

Den 22. juni får vi besøg af havekonsulent Carsten Juul, der vil fortælle om biodiversity. Vi mødes kl. 19 i have 20. 

Og så til kolonihavereglerne…

På seneste repræsentantskabsmøde i Aarhuskredsen blev reglerne om udlån af ens kolonihave præciseret. En kolonihave må kun lånes ud til familie og maksimalt i 3 uger i løbet af en sæson. Der må ikke indkasseres husleje, men låner må gerne betale almindeligt forbrug til el og vand. 

Det er samtidig, fra Kolonihaveforbundets side, blev indskærpet til alle haveforeningers bestyrelser, at vi skal håndhæve de regler der er. Så hermed en indtrængende opfordring til at alle overholder ovenstående. Summasummarum – hvis du ikke står på kontrakten, så har du lånt haven, og det må du maks gøre i 3 uger. 

Skulle der være nogen, der er i tvivl om, hvorvidt de er på kant med reglerne, så skriv lige til os. 

Mvh bestyrelsen