Nyhedsbrev – Juli 2024

Kære alle

Sommeren er over os og vi håber I nyder sæsonen og måske lidt ferie i haverne. 

Vi har været på tur i foreningen og der er meget grønt rundt omkring. Dejligt for det meste, men de fleste skal lige have tjekket for ukrudt i hækken og på stierne. Heldigvis kommer der containere den 12. juli, så der er mulighed for at komme af med det grønne affald. Husk også at der i container-weekenden er deadline for første hæk-klipning.

A´pro´pro containere så lader det til at både rampe og skilte er sporløst forsvundet. Ingen har tilsyneladende set det eller opbevaret det siden nogen sidst har fjernet det. Bestyrelsens efterlysning i sidste nyhedsbrev gav heller ikke pote. Så kunne alle ikke lige tjekke en sidste gang i deres skur, eller hvor den slags gemmer sig, så vi kan finde tingene?

Som tidligere skrevet træder parkeringsordningen i kraft den 1. august. Der er nedsat et parkeringsudvalg, som mødes snarest og sender mere info ud til alle. 

Mvh bestyrelsen