Nyhedsbrev, Marts 2022

Nu er det snart nu! På lørdag starter havesæsonen officielt, og vi ser alle frem til en ny sæson i vores dejlige Oldhøjen-haver. 
Den nye bestyrelse har i går haft konstituerende bestyrelsesmøde, hvor vi har fordelt poster og gjort kalenderen for 2022 klar. I den kommende sæson mødes bestyrelsen den sidste onsdag i hver måned, hvor vi starter mødet med havevandring. 

Grønne containere
Der kommer grønne containere i følgende weekender:
22. – 24. april
3. – 5. juni
8. – 10. Juli
12. – 14. august
16. – 18. september
21. – 23. oktober

Bestyrelses-kaffe
I løbet af havesæsonen inviterer bestyrelsen på bestyrelses-kaffe i forskellige haver. Her kan man komme forbi med spørgsmål, få hjælp til at finde info på hjemmesider eller bare komme forbi og drikke en kop kaffe.

Søndag den 22. maj kl. 15-16 (hos Lene i have 20)
Søndag den 26. juni kl. 15-16 (hos Tina i have 58)
Søndag den 28. august kl. 15-16 (hos Maiken i have 39)
Søndag den 25. september kl. 15-16 (hos Dagny i have 72)

Udvalg
Mange tak til jer, der har meldt jer til et udvalg – vi har vedhæftet overblikket. Vi skriver også en separat mail til jer i de forskellige udvalg, så I har hinandens kontaktoplysninger. Vær opmærksom på, at havegang 1 (fra have 1 til have 28) ikke har en vand-kontaktperson i år. Med mindre der pludselig er en, der skulle få lyst til at tage den tjans 😉