Nyhedsbrev, Juni 2022

Hække og ukrudt

Vi var på havevandring i går, og det var hyggeligt at hilse på flere af jer og mærke sommerferie-livet i haverne. Mange steder kunne man se, at der havde været gang i ukrudtslugning foran haverne. Der er fortsat en del, der lige skal tjekke hække for ukrudt og give den en tur med skuffejernet foran hækken. I får en personlig hilsen.

Vi vil også lige nævne, at vi i bestyrelsen ikke har en diktatorisk ukrudtsbekæmpelses-trang, og vi går bestemt ikke med lup når vi kaster et blik på havegangene. Når vi sender disse påmindelser, er det fordi der i vores aftale med Aarhus Kommune, er et krav om at holde stier og hække fri for ukrudt. Det skal vi selvfølgelig overholde – så engang imellem er man altså så heldig at få en venlig påmindelse 😊

Husk også at der skal klippes hæk inden den 10. juli (på søndag), og at hækken max må være 160 cm høj. Der kommer grønne containere i weekenden.

Bæredygtige idéer

Kolonihaveforbundet lancerer en kampagne, der sætter fokus på bæredygtighed i kolonihaver se Link. Hvis I vil bidrage med gode idéer, kan I gøre det her:https://kolonihaveforbundet.dk/tip-til-baeredygtig-have/


Arrangementer med havekonsulent

I juni måned blev der afholdt arrangement med havekonsulent Carsten Juul. I den forbindelse blev der stillet forslag om to nye arrangementer: 1. Beskæringskursus med Carsten i sensommeren og 2. En bytte-staude dag i oktober. Er der nogen, der har lyst til at være tovholdere på at arrangere de to events?


Velkommen til nye

Sidst, men absolut ikke mindst, skal vi byde velkommen til nye haveejere i have 28 og 64. I have 28 er Ditte og Gustav rykket ind, og i have 64 er Mette og Birgitte rykket ind. Vi håber I får en dejlig sommer i jeres nye haver, og at I falder rigtig godt til i foreningen.

Rigtig god sommer til alle ☀

mvh bestyrelsen