Generalforsamlingen 2023

Tak for en god generalforsamling den 26. marts, som samtidig skød havesæson 2023 i gang. 

215 dage med sol, stauder og snakke over hækkene ligger foran os – er det ikke fantastisk? ☀🌸🌼

Referat fra generalforsamlingen kan ses her Referat-GF-2023-Oldhoejen

Der er fortsat plads i udvalgene, og havegang 2 mangler en vand-kontaktperson. Så hermed en opfordring til endnu engang at overveje om man kan give en hånd med. Skriv til bestyrelsen på oldhoejen@gmail.com hvis du vil være med. Vi sender snarest en mail til jer i udvalgene med kontaktoplysninger, så I kan begynde at lave aftaler med hinanden. 

Bestyrelsen konstituerer sig til bestyrelsesmødet den 4. april. Herefter kommer årets første nyhedsbrev, men allerede nu kan du følge med på hjemmesiden, fx ligger container-datoerne klar i kalenderen

Mvh bestyrelsen