Nyhedsbrev – maj 2024

Kære alle

Vi håber I har nydt den første majdag og solens stråler. 

Tak til….
alle jer, der har været i gang med mælkebøttejern og river i hække og på havestierne. Det så virkelig fint ud på vores havevandring i dag. Enkelte af jer, har vist glemt det, så I har lige fået en separat hilsen. 

Sæt kryds i kalenderen….
Den 11. juni, hvor vi får besøg af havekonsulenten til et arrangement om urtehaven og kompostering. Det plejer at være virkelig godt, når han kommer forbi, så vi håber, at mange har lyst til at deltage. 

Vi minder lige om reglerne….
for udlån. En kolonihave må kun lånes ud til familie og maksimalt i 3 uger i løbet af en sæson. Der må ikke indkasseres husleje, men låner må gerne betale almindeligt forbrug til el og vand. Sidste år indskærpede Kolonihaveforbundet, at det er haveforeningens bestyrelse, der har ansvaret for at håndhæve reglerne. Så hermed en opfordring til at alle overholder ovenstående. Summasummarum – hvis du ikke står på kontrakten, så har du lånt haven, og det må du maks gøre i 3 uger. Skulle der være nogen, der er i tvivl om, hvorvidt de er på kant med reglerne, så skriv lige til os. 

De bedste hilsner fra bestyrelsen