Nyhedsbrev Juni 2021

Kære alle, 
Vi har i dag holdt møde i bestyrelsen og været på havevandring. Nogle haver har fået en venlig påmindelse om at få styr på ukrudt i hækken. Men hermed også en opfordring til, at vi alle husker at få hækkene ned på 160 cm., når der snart skal klippes hække rundt omkring. 

Vand i haveforeningen

Vandudvalget og bestyrelsen holdt også fællesmøde i dag, som tidligere annonceret. I får snarest en orientering herfra. 

Præmiehaver

Det er igen blevet tid til at udvælge præmiehaver. Er man ikke interesseret i at komme i betragtning, skal man senest søndag den 6. juni sende en mail til oldhoejen@gmail.com med besked herom. 

Udvalgene

Vi håber der er gang i udvalgene rundt omkring, og at I har haft mulighed for at koordinere lidt. Husk at vi også meget gerne videreformidler beskeder til hele foreningen om spændende ting I har gang i. 

GDPR – behandling af data

Vi skal som haveforening også forholde os til persondataloven, altså den lov der beskriver hvordan vi som forening har pligt til og ansvar for at behandle de persondata vi har. Vi har derfor sat gang i et større sorteringsarbejde, hvor vi både får styr på de fysiske papirer og mapper vi har, men i lige så høj grad de dokumenter, mails og aftaler vi håndterer online. Opsummerende kan det siges, at vi kun behandler og opbevarer data fra jer, som I selv har givet os og som vi har behov for, for at kunne varetage bestyrelsesarbejdet. I forbindelse med oprydning i de fysiske papirer fandt vi to sjove og meget gamle artikler, som vi har scannet ind, fordi vi synes I også skulle se dem. 

Arbejdsdag den 4. juli

Vi vil gerne invitere til arbejdsdag og kaffe. Der er små projekter, som vi sammen skal have lavet, og i stedet for at uddelegere opgaverne, synes vi det ville være hyggeligere at gøre det sammen. Der skal f.eks. fjernes ukrudt på fællesområderne, lægges et par fliser, tegnes op til containerplads og laves et hul i vejen til container-skiltet. Vi håber rigtig meget på, at I vil være med. Hvis man ikke kan overskue at svinge en flise, er man så hjertelig velkommen alligevel – vi kan også bruge nogen til at holde humøret højt og sørge for god stemning eller kaffe. 
Vi mødes kl. 10.00 ved stenene for enden af asfaltvejen. Vi slutter af med kaffe og kage kl. 15.00.Meld jer gerne til på oldhoejen@gmail.com inden den 30. juni. 

Mange hilsner fra bestyrelsen